Εκτύπωση

ICAEW - ACA

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ICAEW - ACA

Το ινστιτούτο «ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ» είναι εγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο του ACA όπου οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να παρακαθήσουν Computer Based Exams στους ιδιόκτητους μας χώρους.

Τα μαθήματα που προσφέρονται σε ηλεκτρονική εξέταση είναι τα ακόλουθα:

FUNDAMENTALS

 1. Accounting
 2. Assurance
 3. Business and Finance
 4. Law
 5. Management Information
 6. Principles of Taxation

PROFESSIONAL LEVEL

 1. Business Planning
 2. Business Strategy
 3. Audit and Assurance

ACCA

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ACCA

Το ινστιτούτο «ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ» είναι εγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο του ACCA όπου οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των μαθημάτων F1, F2 και F3 μπορούν να παρακαθήσουν Computer Based Exams στους ιδιόκτητους μας χώρους.

 

Διευθύνουν και διδάσκουν:

 • Ανδρέας Νεοφύτου - Διευθυντής Ινστιτούτου, Καθηγητής Λογιστικής και Πολιτικής Οικονομίας.
 • Αναστασία Αναστασίου - Καθηγήτρια Λογιστικής

Στο ινστιτούτο μας προσφέρονται μαθήματα για τις εξετάσεις του Association of Chartered and Certified Accountants (ACCA) .

Συγκεκριμένα προσφέρονται:

FUNDAMENTALS (NINE PAPERS)

F1       Accountant in Business

F2       Management Accounting

F3       Financial Accounting

F4       Corporate and Business Law

F5       Performance Management

F6       Taxation

F7       Financial Reporting

F8       Audit and Assurance

F9       Financial Management

 

PROFESSIONAL

P1       Governance, Risk and Ethics

P2       Corporate Reporting

P3       Business Analysis

P4       Advanced Financial Management

P5       Advanced Performance Management

P6       Advanced Taxation

P7       Advanced Audit and Assurance

 

To Ινστιτούτο μας ως γνωστό λειτουργεί από το 1985 και θεωρείται ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός σε αριθμό μαθητών με τις περισσότερες επιτυχίες και έχει επίσης πετύχει τις περισσότερες παγκόσμιες και παγκύπριες διακρίσεις σε διαγωνισμούς και ολυμπιάδες.

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Νεοφύτου είναι ο πρώτος στη Λεμεσό που του έχει απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «Fellow Member of London Chamber of Commerce and Industry - International Qualifications Fellowship» από το London Chamber of Commerce and Industry (LCCI), τίτλος που απονέμεται σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς στον κόσμο για την προσφορά τους στη Λογιστική.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι με τον ίδιο επαγγελματισμό, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα θα προσφέρουμε και αυτή τη σειρά μαθημάτων.

 

*PAPER F1 - ACCOUNTANT IN BUSINESS

The paper is assessed by two-hour paper based and computer based examination. The papers consists 50 questions and the candidates must answer all questions.


*PAPER F2 - MANAGEMENT IN BUSINESS

The paper is assessed by two-hour paper based and computer based examination. The papers consists 50 questions and the candidates must answer all questions.


*PAPER F3 - FINANCIAL ACCOUNTING

The paper is assessed by two-hour paper based and computer based examination. The papers consists 50 questions and the candidates must answer all questions.

 

Λογιστική

Διευθύνουν και διδάσκουν:


Χειμερινή σειρά μαθημάτων (Σεπτέμβριος - Ιούνιος)

Στο Ινστιτούτο διδάσκονται και τα τέσσερα επίπεδα.

Λογιστική LCCI για εργαζόμενους.

Λoγιστική OL/AL.

Λογιστική για Εισαγωγικές εξετάσεις.

Λογιστική Βοήθημα για το Σχολείο.

Επαναλήψεις.

Καλοκαιρινή σειρά μαθημάτων (Μάιος - Νοέμβριος)

Λογιστική

Λογιστική GCE AL.

Πολιτική Οικονομία

Διευθύνουν και διδάσκουν:


Η πολιτική οικονομία είναι μάθημα που μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι για τον Διδασκαλικό κύκλο, οικονομικό κύκλο για πανεμιστήμια της Ελλάδας και Κύπρου, τον κλάδο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computers) στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο (ΑΤΙ) κλπ.

Στο Ινστιτούτο υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας των μαθητών που φέρνει την σίγουρη επιτυχία. Ιδιαίτερη εμφαση δίνεται:

Αγγλικά


Στόχος μας η υπεύθυνη, συστηματική και σωστά προγραμματισμένη εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας απο τα πρώτα κιόλας βήματα. Γιατί "A GOOD BEGINNING IS HALF THE BATTLE" "H ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΜΙΣΗ ΤΟ ΠΑΝΤΟΣ"

Διδάσκονται τα επίπεδα:

Πληροφορική

Διδάσκουν:

Στο Ινστιτούτο διδάσκονται τα ακόλουθα επίπεδα:

ECDL

Base Modules

        Standard Modules

 

Juniors - Ειδικά μαθήματα για παιδιά Α' - Γ' Δημοτικού

Βοήθημα Β' Λυκείου

Εισαγωγικές Πληροφορικής

Πληροφορική για Εργαζόμενους

Computerised Accounting

Δακτυλογραφία

Ειδικά μαθήματα για Παγκύπριες εξετάσεις

Πολιτική Οικονομία. Η πολιτική οικονομία είναι μάθημα που μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι για τον Διδασκαλικό κύκλο, οικονομικό κύκλο για πανεμιστήμια της Ελλάδας και Κύπρου, τον κλάδο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computers) στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο (ΑΤΙ) κλπ.

Στο Ινστιτούτο υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας των μαθητών που φέρνει την σίγουρη επιτυχία. Ιδιαίτερη εμφαση δίνεται:

Λογιστική. Η Λογιστική είνα μάθημα επιλογής που μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι για τον οικονομικό κύκλο για τα πανεπιστήμια Ελλάδας, τον κλάδο των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computers) στο ΑΤΙ, κλπ. Στο Ινστιτούτο μας διδάσκεται απο τον πρώτο χρόνο που έχει επιλεγεί απο το Υπουργείο Παιδείας ώς εξεταζόμενο μάθημα με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και ιδιαίτερη εμφαση δίνεται:

Αγγλικά. Τα αγγλικά είνα μάθημα εξεταζόμενο σχεδόν σε όλους τους κλάδους. Στο Ινστιτούτο λειτουργούν ειδικά τμήματα προετοιμασίας μαθητών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο μάθημα των Αγγλικών. Ιδιαίτερη εμφαση δίνεται στν αξάσκηση των μαυητών τη σγκεκριμμένη εξεταστέα ύλη και ασκήσεις:

Πληροφορική. Η πληρφορική είνα μάθημα επιλογής που μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι για τον οικονομικό κύκλο για τα πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας, τον Διδασκαλικό κύκλο, τον Γυμναστικό Κύκλο, τον κλάδο πληροφορικής του ΑΤΙ. Στο Ινστιτούτο λειτουργολυν ειδικά τμήματα προετοιμασίας μαθητών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο μάθημα της πληροφορικής. Ιδιαίτερη εμφαση δίνεται:

End Faq