Χρυσό μετάλλιο στην μαθήτρια μας Ζωούλα Κ. Στέλιου

Στην φωτογραφία απονέμεται το Χρυσό μετάλλιο στην μαθήτρια μας Ζωούλα Κ. Στέλιου που πέτυχε πρώτη θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Spring 2003 ((Series 2/2003) σε τελετή που έγινε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Λευκωσία.

 

Χρυσό μετάλλιο στην μαθήτρια μας Ζωούλα Κ. Στέλιου

Στην φωτογραφία η μαθήτρια μας Ζωούλα Κ. Στέλιου που πέτυχε δεύτερηθέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Accounting Third Level Autum 2003 (Series 4/2003) και της απονεμήθηκε το Αργυρό μετάλλιο σε τελετή που έγινε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Λευκωσία.

 

Στη φωτογραφία ο Πρέσβης της Αγγλίας απονέμει το αργυρό μετάλλιο

Στη φωτογραφία ο Πρέσβης της Αγγλίας απονέμει το αργυρό μετάλλιο στη μαθήτρια μας Πολυξένη Γ. Χριστοδούλου στα πλαίσια της τελετής που έγινε στο Ξενοδοχείο Holiday Inn απο το LCCI και το British Council. Πέτυχε 2η θέση Παγκυπρίως και Παγκοσμίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Higher Spring 1997.


Η μαθήτρια μας Μαρία Α. Ζαράρη πέτυχε Πρώτη Θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Autumn 1996

Η μαθήτρια μας Μαρία Α. Ζαράρη πέτυχε Πρώτη Θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Autumn 1996 και της απονεμήθηκε το Χρυσό μετάλλιο σε τελετή που έγινε κατα την Διεθνή Εκπαιδευτική Εκθεση, απο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου (LCCI) και το Βρεττανικό Συμβούλιο (British Council).


Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος του Λονδίνου απονέμει το αργυρό μετάλλιο στη μαθήτρια μας Δέσποινα Δ. Σοφοκλέους

Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος του Λονδίνου απονέμει το αργυρό μετάλλιο στη μαθήτρια μας Δέσποινα Δ. Σοφοκλέους στα πλαίσια τελετής που έγινε κατα την Διεθνή Εκπαιδευτική Εκθεση στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου (LCCI) και το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council). Πέτυχε Δεύτερη θέση Παγκυπρίως στις Εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Summer 1995.

 

Οανα Β. Κωνσταντινου

Στη φωτογραφία ο Διευθυντής του Ινστιτούτου κος Ανδρέας Νεοφύτου και ο Διευθυντής Marketing Tracey Maclennan του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου (LCCI) όπου απονέμει στη μαθήτρια μας Οανα Β. Κωνσταντινου το χρυσό μετάλλιο στα πλαίσια της τελετής που εγινε στο Hilton Park. Πέτυχε 1η θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Summer 2001.

Ιωάννης Γ. Θεοδώρου

Ο μαθητής μας Ιωάννης Γ. Θεοδώρου πέτυχε δεύτερη θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου (LCCI) Elementary Summer 2001. Στην φωτογραφία ο μαθητής μαζί με τον Διευθυντή του Ινστιτούτου κον Ανδρέα Νεοφύτου.

 Ανακοινώσεις Σχολείου
Διακρίσεις Μαθητών
Πρόσφατες Ενημερώσεις