Και φέτος άλλος ένας μαθητής μας βραβεύθηκε σε τελετή που έγινε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας.

Ο μαθητής μας που βραβεύθηκε είναι ο Σωτήρης Α Ανδρέου που στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Accounting Higher (Third Level) πέτυχε την δεύτερη θέση Παγκόσμια.

Στο Σωτήρη Α Ανδρέου απονεμήθηκε το Χάλκινο Μετάλλιο (word silver medallion (Level 3) για την διάκριση του.

Πρέπει να αναφερθεί ότι το Ινστιτούτο «Το Οικονομικό» από το 1985 Πρωτοπορεί  σε Παγκόσμιες και Παγκύπριες διακρίσεις και έχει βραβευθεί  μέχρι τώρα με 25 Παγκόσμια/Παγκύπρια μετάλλια από το London Chamber of Commerce and Industry. Ακόμη στις 10 Παγκύπριες Λογιστικές Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαν από την Παγκύπρια Ένωση Οικονομικών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) έχει βραβευθεί με το μεγαλύτερο σύνολο μεταλλίων (συνολικά με 124 μετάλλια Χρυσά, Χάλκινα και Αργυρά). Επίσης στις Παγκύπριες Ολυμπιάδες Αγγλικών μαθητές μας μέχρι τώρα έχουν βραβευθεί με δέκα Μετάλλια.

Επίσης ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Νεοφύτου είναι ο πρώτος στην Λεμεσό που του έχει απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος από το London Chamber of Commerce and Industry του Fellow of the London Chamber of commerce and Industry – International qualifications Fellowship που απονέμεται σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς στο κόσμο για την προσφορά τους στην Λογιστική.

Η μαθήτριά μας Δέσποινα Παπαϊωάννου στις φετινές παγκύπριες εξετάσεις κατετάγη πρώτη παγκύπρια. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δέσποινα είναι η μοναδική μαθήτρια που πέτυχε 20 στρογγυλό στο μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας. Επίσης, όλοι οι μαθητές μας είχαν ιδιαίτερα ψηλές βαθμολογίες τόσο στο μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας αλλά και της Λογιστικής. 

Δέσποινα Παπαϊωάννου

Πρώτη Παγκυπρίως

Και φέτος ακόμα μια μαθήτρια μας βραβεύθηκε σε τελετή που έγινε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας.

Η μαθήτρια μας που βραβεύθηκε είναι η μαθήτρια Μαρία Χριστοφή που στις εξετάσεις του GCE AL Accounting πέτυχε την πιο

ψηλή βαθμολογία (Highest International subject Mark for Edexcel Accounting-Unit1:300/300, Unit 2:300/300).

Πρέπει να αναφερθεί ότι το Ινστιτούτο «Το Οικονομικό» από το

1985 Πρωτοπορεί σε Παγκόσμιες και Παγκύπριες διακρίσεις και

έχει βραβευθεί μέχρι τώρα με 27 Παγκόσμια/Παγκύπρια μετάλλια

από το London Chamber of Commerce and Industry. Ακόμη στις 9

Παγκύπριες Λογιστικές Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαν από την

Παγκύπρια Ένωση Οικονομικών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου

και το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

έχει βραβευθεί με το μεγαλύτερο σύνολο μεταλλίων (συνολικά με

113 μετάλλια Χρυσά, Χάλκινα και Αργυρά). Επίσης στις

Παγκύπριες Ολυμπιάδες Αγγλικών μαθητές μας μέχρι τώρα έχουν

βραβευθεί με δέκα Μετάλλια.

 ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 2012

Και φέτος ακόμα μια μαθήτρια μας βραβεύθηκε σε τελετή που έγινε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας.


Η μαθήτρια μας που βραβεύθηκε είναι η μαθήτρια Ευδοκία Μάρκου  που πέτυχε Πρώτη θέση Παγκοσμίως στις εξετάσεις Λογιστικής Higher (Accounting) LCCL 2012.


Πρέπει να αναφερθεί ότι το Ινστιτούτο «Το Οικονομικό» από το 1985 Πρωτοπορεί  σε Παγκόσμιες και Παγκύπριες διακρίσεις και έχει βραβευθεί  μέχρι τώρα με δέκα οκτώ Παγκόσμια/Παγκύπρια μετάλλια από το London Chamber of Commerce and Industry. Ακόμη στις 8 Παγκύπριες Λογιστικές Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαναπό την Παγκύπρια Ένωση Οικονομικών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) έχει βραβευθεί με το μεγαλύτερο σύνολο μεταλλίων (συνολικά με εκατό τέσσερα μετάλλια Χρυσά, Χάλκινα και Αργυρά). Επίσης στις Παγκύπριες Ολυμπιάδες Αγγλικών μαθητές μας μέχρι τώρα έχουν βραβευθεί με δέκα Μετάλλια

 Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Νεοφύτου επίσης είναι ο Πρώτος στη Λεμεσό που του έχει απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος από το London Chamber of Commerce and Industry του Fellow of the London Chamber of commerce and IndustryInternational qualifications Fellowship που απονέμεται σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς στο κόσμο για την προσφορά του στην Λογιστική.

ΝΕΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ «ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ» ΚΑΙ ΤΟ 2011

Και φέτος άλλοι δύο Μαθητές μας βραβεύθηκαν σε τελετή που έγινε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας.

Οι δύο μαθήτριες που βραβεύθηκαν είναι η μαθήτρια μας Δήμητρα Π Νικολάου που πέτυχε δεύτερη θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής Higher (Accounting 3) LCCL 2011 και συγχρόνως κατετάγη πρώτη στην Επαρχία Λεμεσού και της απονεμήθηκε το Αργυρό Μετάλλιο. Επίσης η μαθήτρια μας Ανδριάνα Γ Μάρκου πέτυχε πρώτη θέση στην Επαρχία Λεμεσού στο επίπεδο Elementary (Book-Keeping) LCCL 2011.

Πρέπει να αναφερθεί ότι το Ινστιτούτο «Το Οικονομικό» από το 1985 Πρωτοπορεί  σε Παγκόσμιες και Παγκύπριες διακρίσεις και έχει βραβευθεί  μέχρι τώρα με 17 Παγκόσμια/Παγκύπρια μετάλλια από το London Chamber of Commerce and Industry. Ακόμη στις 8 Παγκύπριες Λογιστικές Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαν από την Παγκύπρια Ένωση Οικονομικών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) έχει βραβευθεί με το μεγαλύτερο σύνολο μεταλλίων (συνολικά με εκατό τέσσερα μετάλλια Χρυσά, Χάλκινα και Αργυρά). Επίσης στις Παγκύπριες Ολυμπιάδες Αγγλικών μαθητές μας μέχρι τώρα έχουν βραβευθεί με δέκα Μετάλλια

Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Νεοφύτου επίσης είναι ο Πρώτος στη Λεμεσό που του έχει απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος από το London Chamber of Commerce and Industry του Fellow of the London Chamber of commerce and Industry – International qualifications Fellowship που απονέμεται σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς στο κόσμο για την προσφορά του στην Λογιστική.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ/ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (LCCI) ΤΟ ΕΤΟΣ 2010

Μάγια Στάιτς – Πρώτη στην Επαρχία Λεμεσού στο επίπεδο Elementary ( Book – keeping I) Φάνη Αναστασίου – Πρώτη στην Επαρχία Λεμεσού στο επίπεδο Intermediate ( Book-keeping of Accounts 2)
Ξένια Χρίστου – Πρώτη στην Επαρχία Λεμεσού στο επίπεδο Higher ( Accounting 3)
Ξάνθη Ν. Κυριάκου Χρυσό – Higher Εξετάσεις Απριλίου 2007 (Series 2/07) Γιώργος Σ. Μαλεκκίδης Αργυρό – Higher Εξετάσεις Νοεμβρίου 2005 (Series 4/05)
Τζιόζεφιν Α. Σωκράτους Αργυρό – Intermediate Εξετάσεις Νοεμβρίου 2005 (Series 4/05) Ζωούλα Κ. Στέλιου Χρυσό – Intermediate Εξετάσεις Απριλίου 2003(Series 2/03) και  Αργυρό – Higher, Εξετάσεις Νοεμβρίου 2003 (Series 4/03)
Ιωάννης Γ. Θεοδώρου Αργυρό – Intermediate Εξετάσεις Νοεμβρίου 2001 (Series 4/01) Οάνα Α. Κωνσταντίνου Χρυσό – Intermediate Εξετάσεις Ιουνίου 2001 (Series 3/01)
Ιωάννης Γ. Θεοδώρου Αργυρό – Elementary Εξετάσεις Απριλίου 2001 (Series 2/01) Πολυξένη Γ. Χριστοδούλου Δεύτερη Θέση Παγκοσμίως – Higher Εξετάσεις Απριλίου 1997 (Series 2/1997)
Μαρία Α. Ζαραρή Πρώτη Θέση Παγκοσμίως – Intermediate Εξετάσεις Νοεμβρίου 1996 (Series 4/1996) Πολυξένη Γ. Χριστοδούλου Δεύτερη Θέση Παγκοσμίως – Elementary Εξετάσεις Απριλίου 1996 (Series 2/1996)
Δέσποινα Δ. Σοφοκλέους Δεύτερη Θέση Παγκοσμίως – Intermediate Εξετάσεις Ιουνίου 1995  (Series 3/1995)  

 

Χρυσό μετάλλιο στην μαθήτρια μας Ζωούλα Κ. Στέλιου

Στην φωτογραφία απονέμεται το Χρυσό μετάλλιο στην μαθήτρια μας Ζωούλα Κ. Στέλιου που πέτυχε πρώτη θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Spring 2003 ((Series 2/2003) σε τελετή που έγινε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Λευκωσία.

 

Χρυσό μετάλλιο στην μαθήτρια μας Ζωούλα Κ. Στέλιου

Στην φωτογραφία η μαθήτρια μας Ζωούλα Κ. Στέλιου που πέτυχε δεύτερηθέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Accounting Third Level Autum 2003 (Series 4/2003) και της απονεμήθηκε το Αργυρό μετάλλιο σε τελετή που έγινε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Λευκωσία.

 

Στη φωτογραφία ο Πρέσβης της Αγγλίας απονέμει το αργυρό μετάλλιο

Στη φωτογραφία ο Πρέσβης της Αγγλίας απονέμει το αργυρό μετάλλιο στη μαθήτρια μας Πολυξένη Γ. Χριστοδούλου στα πλαίσια της τελετής που έγινε στο Ξενοδοχείο Holiday Inn απο το LCCI και το British Council. Πέτυχε 2η θέση Παγκυπρίως και Παγκοσμίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Higher Spring 1997.


Η μαθήτρια μας Μαρία Α. Ζαράρη πέτυχε Πρώτη Θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Autumn 1996

Η μαθήτρια μας Μαρία Α. Ζαράρη πέτυχε Πρώτη Θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Autumn 1996 και της απονεμήθηκε το Χρυσό μετάλλιο σε τελετή που έγινε κατα την Διεθνή Εκπαιδευτική Εκθεση, απο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου (LCCI) και το Βρεττανικό Συμβούλιο (British Council).


Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος του Λονδίνου απονέμει το αργυρό μετάλλιο στη μαθήτρια μας Δέσποινα Δ. Σοφοκλέους

Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος του Λονδίνου απονέμει το αργυρό μετάλλιο στη μαθήτρια μας Δέσποινα Δ. Σοφοκλέους στα πλαίσια τελετής που έγινε κατα την Διεθνή Εκπαιδευτική Εκθεση στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου (LCCI) και το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council). Πέτυχε Δεύτερη θέση Παγκυπρίως στις Εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Summer 1995.

 

Οανα Β. Κωνσταντινου

Στη φωτογραφία ο Διευθυντής του Ινστιτούτου κος Ανδρέας Νεοφύτου και ο Διευθυντής Marketing Tracey Maclennan του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου (LCCI) όπου απονέμει στη μαθήτρια μας Οανα Β. Κωνσταντινου το χρυσό μετάλλιο στα πλαίσια της τελετής που εγινε στο Hilton Park. Πέτυχε 1η θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Intermediate Summer 2001.

Ιωάννης Γ. Θεοδώρου

Ο μαθητής μας Ιωάννης Γ. Θεοδώρου πέτυχε δεύτερη θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου (LCCI) Elementary Summer 2001. Στην φωτογραφία ο μαθητής μαζί με τον Διευθυντή του Ινστιτούτου κον Ανδρέα Νεοφύτου.

 Ανακοινώσεις Σχολείου
Διακρίσεις Μαθητών
Πρόσφατες Ενημερώσεις