ΝΕΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ «ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ» ΚΑΙ ΤΟ 2011

Και φέτος άλλοι δύο Μαθητές μας βραβεύθηκαν σε τελετή που έγινε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας.

Οι δύο μαθήτριες που βραβεύθηκαν είναι η μαθήτρια μας Δήμητρα Π Νικολάου που πέτυχε δεύτερη θέση Παγκυπρίως στις εξετάσεις Λογιστικής Higher (Accounting 3) LCCL 2011 και συγχρόνως κατετάγη πρώτη στην Επαρχία Λεμεσού και της απονεμήθηκε το Αργυρό Μετάλλιο. Επίσης η μαθήτρια μας Ανδριάνα Γ Μάρκου πέτυχε πρώτη θέση στην Επαρχία Λεμεσού στο επίπεδο Elementary (Book-Keeping) LCCL 2011.

Πρέπει να αναφερθεί ότι το Ινστιτούτο «Το Οικονομικό» από το 1985 Πρωτοπορεί  σε Παγκόσμιες και Παγκύπριες διακρίσεις και έχει βραβευθεί  μέχρι τώρα με 17 Παγκόσμια/Παγκύπρια μετάλλια από το London Chamber of Commerce and Industry. Ακόμη στις 8 Παγκύπριες Λογιστικές Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαν από την Παγκύπρια Ένωση Οικονομικών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) έχει βραβευθεί με το μεγαλύτερο σύνολο μεταλλίων (συνολικά με εκατό τέσσερα μετάλλια Χρυσά, Χάλκινα και Αργυρά). Επίσης στις Παγκύπριες Ολυμπιάδες Αγγλικών μαθητές μας μέχρι τώρα έχουν βραβευθεί με δέκα Μετάλλια

Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Νεοφύτου επίσης είναι ο Πρώτος στη Λεμεσό που του έχει απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος από το London Chamber of Commerce and Industry του Fellow of the London Chamber of commerce and Industry – International qualifications Fellowship που απονέμεται σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς στο κόσμο για την προσφορά του στην Λογιστική.

Ανακοινώσεις Σχολείου
Διακρίσεις Μαθητών
Πρόσφατες Ενημερώσεις