ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 2012

Και φέτος ακόμα μια μαθήτρια μας βραβεύθηκε σε τελετή που έγινε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας.


Η μαθήτρια μας που βραβεύθηκε είναι η μαθήτρια Ευδοκία Μάρκου  που πέτυχε Πρώτη θέση Παγκοσμίως στις εξετάσεις Λογιστικής Higher (Accounting) LCCL 2012.


Πρέπει να αναφερθεί ότι το Ινστιτούτο «Το Οικονομικό» από το 1985 Πρωτοπορεί  σε Παγκόσμιες και Παγκύπριες διακρίσεις και έχει βραβευθεί  μέχρι τώρα με δέκα οκτώ Παγκόσμια/Παγκύπρια μετάλλια από το London Chamber of Commerce and Industry. Ακόμη στις 8 Παγκύπριες Λογιστικές Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαναπό την Παγκύπρια Ένωση Οικονομικών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) έχει βραβευθεί με το μεγαλύτερο σύνολο μεταλλίων (συνολικά με εκατό τέσσερα μετάλλια Χρυσά, Χάλκινα και Αργυρά). Επίσης στις Παγκύπριες Ολυμπιάδες Αγγλικών μαθητές μας μέχρι τώρα έχουν βραβευθεί με δέκα Μετάλλια

 Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Νεοφύτου επίσης είναι ο Πρώτος στη Λεμεσό που του έχει απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος από το London Chamber of Commerce and Industry του Fellow of the London Chamber of commerce and IndustryInternational qualifications Fellowship που απονέμεται σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς στο κόσμο για την προσφορά του στην Λογιστική.

Ανακοινώσεις Σχολείου
Διακρίσεις Μαθητών
Πρόσφατες Ενημερώσεις