Και φέτος άλλος ένας μαθητής μας βραβεύθηκε σε τελετή που έγινε σε Ξενοδοχείο της πόλης μας.

Ο μαθητής μας που βραβεύθηκε είναι ο Σωτήρης Α Ανδρέου που στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI Accounting Higher (Third Level) πέτυχε την δεύτερη θέση Παγκόσμια.

Στο Σωτήρη Α Ανδρέου απονεμήθηκε το Χάλκινο Μετάλλιο (word silver medallion (Level 3) για την διάκριση του.

Πρέπει να αναφερθεί ότι το Ινστιτούτο «Το Οικονομικό» από το 1985 Πρωτοπορεί  σε Παγκόσμιες και Παγκύπριες διακρίσεις και έχει βραβευθεί  μέχρι τώρα με 25 Παγκόσμια/Παγκύπρια μετάλλια από το London Chamber of Commerce and Industry. Ακόμη στις 10 Παγκύπριες Λογιστικές Ολυμπιάδες που διοργανώθηκαν από την Παγκύπρια Ένωση Οικονομικών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) έχει βραβευθεί με το μεγαλύτερο σύνολο μεταλλίων (συνολικά με 124 μετάλλια Χρυσά, Χάλκινα και Αργυρά). Επίσης στις Παγκύπριες Ολυμπιάδες Αγγλικών μαθητές μας μέχρι τώρα έχουν βραβευθεί με δέκα Μετάλλια.

Επίσης ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Νεοφύτου είναι ο πρώτος στην Λεμεσό που του έχει απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος από το London Chamber of Commerce and Industry του Fellow of the London Chamber of commerce and Industry – International qualifications Fellowship που απονέμεται σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς στο κόσμο για την προσφορά τους στην Λογιστική.

Ανακοινώσεις Σχολείου
Διακρίσεις Μαθητών
Πρόσφατες Ενημερώσεις